TinyAlien

FI*TinyAlien

Pienimuotoista itämaisten lyhytkarvojen kasvatusta Uudellamaalla

Viimeisimmät uutiset

Hyviä uutisia hampaista

Kissalan kantaisä Hermes kävi tällä viikolla hammashuollossa, jossa on hyvä ottaa myös röntgenkuvat nyt, kun Hermes on lähes 2 v 10 kk ikäinen. Aikaisemmassa vuoden takaisessa hammashuollossa Hermeksellä todettiin lievä purentavirhe, joka on kuitenkin leukojen kasvun myötä normalisoitunut itsestään. Purennasta ei tällä kertaa tullut huomautettavaa ja erityisen iloisia olimme siitä, ettei juurisyöpymiin viittaavia muutoksia ollut,Jatka lukemista ”Hyviä uutisia hampaista”

Hääyötä vietetty!

Nyt kun on jo syytä epäillä, että pentuja olisi oikeasti tulossa, voimme kertoa joulun jälkeisestä rakkaudesta Sintin ja Simon välillä. Yhdistelmästä FI*LoudMeow Blue Wind (OSH a 24) x FI*Vintterin Simo Vapunpoika (SIA n 21) on odotettavissa suklaa- ja ruskeatäplikkäitä TinyAlieneitä. Odotamme tätä poppoota ilolla!

Aika julkaista sivut

Kotisivut ovat mallia tein-itse-ja-säästin eikä niissä ehkä ole vielä kaikkea mitä pitäisi, mutta aika sivujen julkaisulle on tullut ja hiotaan niitä sitten sitä mukaan kun tarvetta ilmenee. Otan mielelläni palautetta ja parannusehdotuksia ystävät.

Create your website at WordPress.com
Aloitus